Sep 1, 2011

RAYA ::::: PART SATU :::::

keiNdaHan beRsaMa~

First of all fafai nak ucapkan,
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN
Tak kira lah pada sesiapa pn
Especially pada yang baca entry ni.
Seriously cakap raya tahun ni tak rasa ape2 pun
Maklumlah baru2 ni ayah fafai pun sakit, msuk hospital
Bbrape hari b4 raye bru dia blik…hmmm nak buat cmne kn,
Allah lebih mengetahui baek bruk sesuatu

……………………………………………………………………………………………

So kitorang mmg raya ala kadar je,
Ape yang ade..
Kebetulan atuk (sebelah ayah,tulah satu2nya atuk yg ade) braye kat umah,
So disebabkan tu mgkn meriah sikit kot
Plus kakak ayah yg duk kt k.selangor pun braye kat umah kitorang
Alhmdulillah semuanya berjalan lancar
Seronok jgk raye tak g mane2, tapi penat ckit la (mlyan org dtg plak) huhu.

…………………………………………………………………………………………….

Kat bawah ade lah beberapa gambar kenangan raye 2011..
Bukan ape, hanya untuk tatpan di masa akan datang…


Yaya n maksu

girLs

sister!


My mum with aunty

Atuk and yaya

my sweet love

comey yaya snyum!

the heroes!

one happy family at home~

makcik, spupu & anak saudara ku....

kerendahan saya teserlah di situ~lalala~



Akhir kata
SaLam LebaRan buAt semua dan seLamat menyambut hari merdeka!!!

(^_<)

2 comments:

sha.saje said...

sweet family...<3
yaya sangat comel....

Faeyrish said...

thanx dear~
yea yaya adik angkt kamu tu....huhu

 
Copyright @ All Right Reserved to Ms Foxtrot Sierra